A hét videója:

2010. január 13., szerda

71.rész

1000 bocs mindenkitől h ilyen soká hoztam részt, de nem volt időm írni :S Na mindegy itt a következő és délután még 1 rész biztos de lehet hogy 2 rész :)
És mindenkinek aki írt a csetbe köszönöm a véleményét :) :)
______________________________________________________
A kórházban Veronikát azonnal bevitték egy vizsgálóba. Bill kinnt várakozott. Elővette mobilját, és feltárcsázta Tom számát.
-Igen...-szólt bele idegesen.
-Tom baj van beszélnünk kell!
-Muszály most? És hol vagy?
-Igen muszály most!-üvöltött Bill.
-Jól van már! Mondjad mi van.
-Gyertek be a kórházba itt vagyunk.
-Mi? Miért vagytok ott? Baj történt? Bill mi van?
-Figyelj megtámadtak, elvittek minket jajj Tom ez nem telefon téma gyertek már!!!-Bill már a könnyeivel küszködött, és letette a telefont. Egyszerűen nem tudta feldolgozni ezt az egészet amin most átmentek.
A telefon beszélgetés után szinte azonnal orvosok jöttek ki abból a vizsgálóból ahol Veronika is volt, és egy ágyon tolták őt ki. Kezéből infúzió lógott ki és mindenki sürgött-forgott körülötte. A műtő felé vették az irányt.
Bill amint nyílt az ajtó fölpattant és odaugrott egy doktorhoz.
-Doktornő mondja mi va...
-Nézze fiatalember nagyon sürgős ellátásra szorul a barátnője, de kérem nyugodjon meg és ülljön vissza.-mondta és visszanyomta Billt a székbe. Bill csak pislogott. Szörnyen érezte magát. Fogalma se volt, hogy mi van. Senki nem szólt neki egy szót se semmiről...Végre boldog volt...szeretett valakit...és az ő hibájából valami baja történt??? Mint egy rémálomban...És ha mindjárt felébredne? Kiderülne, hogy ez nem a valóság? És Mellette ébredne fel, úgy mint régen? Egyáltalán lesz valaha is minden olyan mint régen?
Minden másodperc egy örökkévalóságnak tűnt. Bill teljes mértékben megadta magát...jöjjön aminek jönnie kell. Ott ült a székben arcát tenyerébe temette és zokogott. Nem tudta és nem is akarta visszafojtani a könnyeit...
-Bill!-hallotta meg Tom hangját.Éppen akkor lépett be Tom és Tina és már rohantak is Billhez. Bill fölállt. Tom mikor odaért Bill rögtön a nyakába borult. Bill csak sírt, megszólalni se tudott. Mikor kibontakozott Tom az öleléséből rögtön kérdezte:
-Bill mondd mi történt?
Bill elmesélte az egész történetet.
-És mi történt Verával? Mi van most vele?-kérdezte ijedten Tina. Persze mindkettőjüket sokkolta ami Billékkel történt.
-Nem tudom...nem tudom mi lett vele...nem tudom mit tettek vele. És az orvosok se mondtak semmit...De az én hibám, értitek?
-Nem Bill nem a te hibád. Te semmit nem tehettél.-nyugtatta meg Tina.-Nekem viszont most telefonálnom kell. Fel kell hívnom anyut.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése