A hét videója:

2009. október 23., péntek

FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Továbbítom mert fontos:

Kedves Tokio Hotel rajongók!

1. F a n A k c i ó

Rengeteg ember nincs megelégedve a Turné dátumokkal, helyszínekkel, Európán belül rengeteg ország el lett hanyagolva, többek között Magyarország.Nekünk Magyar fanoknak ez nagyon rosszul esik, (és még pár környező ország rajongóinak) ezért pár magyar rajongó egy fantasztikus ötlettel állt elő, mégpedig:

Miért adnánk fel?Mindenki emlékszik Tel-Avivra? Ők is aláírást gyűjtöttek és sikerült is nekik. Akkor nekünk miért ne sikerülhetne?
Itt az őszi szünet, minden településből akár faluból is, kérnék 1-1 embert aki felveszi velem a kapcsolatot és megszervezünk egy talit. Mivel rengeteg ember nem tud Budapestre feljönni ,ezért lenne erre szükség, hogy mindenhol legyen egy-egy ember. Lehetsz akár Szegeden vagy Zalaegerszegen. Rendezz egy Tokio Hotel találkozót.

A NATIONAL LEVELE: az aláíráshoz kell e-mail cím meg telefonszám! és minimum 1000 fan aláírása kell! de minnél több annál jobb! ha bisztosra akarunk menni akk 3000 aláírás kell!szóval hajrááá (:
Mi a feladatod? ÍRJ ALÁ EGY LAPOT. Nevedet, hogy miért szeretnél itt egy koncertet és az aláírásod (írott, és nyomtatott betűkkel /a könnyebb olvashatóság végett/ . Mikor minden megvan, egy nagy boritékba rakod és elküldöd [akinek ez nagyon macerás,az mondja meg nekem és megoldást találunk]KÉRLEK TITEKET, PRÓBÁLJÁTOK MEG. Nem csak magadért. Mindenkiért. Hogy legyen egy szép napunk.

Email cím: humanoidhungary@citromail.hu
MSN: dorothi.psichogirl@hotmail.com
oldalam: http://www.gportal.hu/tokio-hotel-geh


ELJÖVÖK:
Budapest
Kecskemét
Szombathely

IDŐPONT:[még nem minden van megbeszélve]KECSKEMÉT: Hétfőn [2009.10.26.] 13:00 Kossuth szobor


2. F a n A k c i ó

Gondolom már ti is tudjátok, hogy újból kimaradtunk a turnéállomások közül. Valamiért, nem lepődtem meg. De elég szarul esett! És nem csak mi, hanem a környező országok is!De mostmár elég! Mutassuk meg a fiúknak és a menedzsernek, hogy mi is itt vagyunk! És mi is érünk annyit, mint a franciák vagy az amerikaiak!
A németek már tüntetnek! Nem veszik meg az új albumot! És igazuk van! Nekünk is lépnünk kell, ha el akarunk valamit érni! Ha csak ülünk és sajnáltatjuk magunkat, attól nem lesz jobb! Mindent meg lehet csinálni! Csak akaraterő és összefogás kell hozzá! Közös érdekünk, hogy eljöjjenek ide is! Ha egyesével bombázzuk az Universal és egyéb cégek embereit levelekkel, csak annyit fogunk elérni, hogy tiltsák a leveleket!
Ennél most sokkal többre lesz szükség! Olyat kell csinálnunk, amivel mindenki figyelmét felhívhatjuk magunkra! Nem csak a TH-ét, hanem a világét! Hogy majd mindenki, azt mondhassa: Látjátok, a magyarok megcsinálták! Akkor nekünk is sikerülni fog!
Hozzuk vissza a fiúkat! És mutassuk meg nekik, hogy nem csak a pénz után kell menni állandóan! Lehet, hogy sok ország nem olyan gazdag, mint Franciaország vagy Amerika, de itt vannak a legkitartóbb rajongók! És nélkülük sehol sem lenne a banda! Csak ők ezt szépen elfelejtették! Emlékeztessük őket arra, hogy honnan jöttek! Szerezzük vissza a régi Tokio Hotelt! Azt a Tokio Hotelt, aki nem tett különbséget a rajongói között! És a legkisebb sikernek is örülni tudott! Lehet, hogy mára világsztárok lettek, de attól még emberek! Méghozzá olyan emberek, akiknek a fejébe szállt a siker!
Milyen dolog az, hogy a hazájukban 2 koncertet adnak, a franciáknál meg 7-et?!?!
Ez így nem mehet tovább álljunk a sarkunkra végre és fogjunk össze! Minden elnyomott fannal, országgal! Nem az számít, hogy melyik országból származunk, hanem, hogy mind ugyanazért a bandáért rajongunk!Minden emberre szükségünk van, hogy sikerüljön! Kortól és származástól függetlenül!
Egy hatalmas fan találkozót szervezünk a fővárosban. Mindenkinek ott a helye, ha be akarja bizonyítani ország-világ előtt, hogy igen, TH-fan vagyok és nem szégyellem! Az ország minden pontjából, várjuk a jelenkezéseteket! Annak, akinek kicsit szűkösebb az anyagi helyzete, annak is segítünk! De mindenkire szükség van!
Még egy ilyen lehetőség nem lesz! Felvettük a kapcsolatot a magyar valamint a német Bravo és Popcorn szerkesztőségével, a TV-vel és magyar sztárokkal, akik szintén TH rajongók! Itt a lehetőség, hogy végre bizonyítsunk! Segíts TE is, hogy valóra válhasson egy ország álma!
Tedd ki ezt a hirdetést bárhova, ahova tudod! Hirdesd interneten, vagy buszmegállókban!Országos hadjárat indul!Várjuk olyan emberek jelentkezését, akik segítenek a reklámozásban, toborzásban, szórólapozásban! Az ország bármely pontján!
Ezen a címem jelenkezz, ha bármily módon részt szeretnél venni az akcióban:humanoidhungary@citromail.hu
Szervezők: Dóri és Chriss

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése