A hét videója:

2010. augusztus 12., csütörtök

Humanoid Aliens Fanakció

HUMANOID ALIEN FANACTION

TH fanok figyelem!!!

Ha TE is szeretnél Tokio Hotel koncertet Magyarországon akkor figelmesen olvasd el ezt a bejegyzést!
Két blog szerkesztői öszefogtak :www.thlovebill.blogspot.com és a www.humanoid-aliens-action.blogspot.com egy közös cél érdekében. De a ti segítségetekre is szükségünk van.
Ez az akció tényleg sikerülhet! Csak össze kell fognunk egy kicsit.

Megkerestünk sok koncertszervező céget, és elmondták, a dolgunk egyszerű: Nem kell más mint aláírások. Méghozzá rengeteg. 2000-2500 alatt ne is gondolkodjunk.
De miért lenne ez nekünk akadály? Hiszen mi sokan vagyunk. Csak ezt be kéne bizonyítanunk nekik is. És azt is, hogy ha mi TH fanok valamit akarunk akkor azt el is érjük!
Mi is lenne a ti dolgotok?
Nagyon egyszerű. Igazából 3 lehetőségetek van.
1: ha nagyon szorgalmas vagy: ALÁÍRÁSGYŰJTÉS A VÁROSODBAN! A dolgotok annyi, hogy elmentek sétálgatni és bárki járókelő aki veletek szembe jön megállítjátok. Elmondjátok nekik mire gyűjtötök és nagyon szépen megkéritek írja alá a lapotokat. Nem kell félni az emberektől nem esznek meg ?
2: Vannak szkennerek. Biztos otthon is sokaknak van ilyen meg hát internet-kávézókban is 100forintért már lehet szkennelni. A dolog itt is egyszerű. Beszkennelitek az aláírásotokat (esetleg ha valamelyik ismerősöd, barátod aláírja azzal együtt szkennelhetitek) és elkülditek nekünk.
3: Ha nincs lehetőség szkennelni akkor elküldhetitek postai úton. ( a címért msnen lehet érdeklődni)

Nagyon fontos lenne ha egy kicsit is szereted a TH-s és csak egy kicsit is fontos neked, hogy eljöjjenek ide akkor nem sajnálod rá ezt a kis időt. Megéri ? Voltál már TH koncerten? Akkor nagyon jól tudod, mekkora élmény. És akkor biztos, hogy újra át szeretnéd élni, igaz? Hát gyerünk! Itt a lehetőség! Csak egy kicsit tegyél érte.
Nem voltál még koncerten? Csak a youtuberól csodálhatod milyen lehet vajon ott lenni? Te is átélheted! De ahhoz nem elég ha azt mondogatod „de jó lenne ha…”. Csak az aláírásodra van szükség és máris sokat tettél érte.


Ha igazán szereted a TH-t nem nagy feladat. És megéri. Fogjunk végre össze, mi magyarok is és mutassuk meg, hogy megérdemeljük, hogy ide is ellátogassanak a fiúk.

Elérhetőségeink:
Tinci msn: manockah89@hotmail.com e-mail: humanoidfangirl89@hotmail.com
Lacy msn: humanoid.alien.action@hotmail.hu e-mail: humanoid.android483@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése